7 Ocak 2015 Çarşamba

Hem kolay hem yeni bir lezzet: Pakmaya ile Portakal Suyunda Aşure

Sevgili hanımlar... Aşureyi çok seven benim gibiler, açıkçası zorluğu, zahmeti yüzünden öyle sık sık yapmaya kalkışamazlar. Fakat ben pratik bir yolunu buldum: Pakmaya Aşure. Ben denedim, çok memnun kaldım... Kıvamı, lezzeti yerinde.
Üstelik portakal suyu ile hazırlanan bu tarifi görünce hafif şaşırsam da yapmadan duramadım. Sonuç, beklenmedik bir aşure keyfi, ferahlık ve yenilik duygusu. Pakmaya Aşure ile portakal suyu birbirine çok yakıştı. Sevdiklerinize tatlı sürprizler yapmayı seviyorsanız mutlaka öneririm...

Pakmaya ile Portakal Suyunda Aşure ve daha pek çok özel tarif için mutfaginyildizi.com ve Mutfağın Yıldızı Facebook sayfasını takip etmenizi mutlaka öneririm.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

1 yorum:

Miskin ve Beceriksiz :) dedi ki...

Ne hoş bir haber bu,aşureye bayılıyoruz,muharrem ayında yapıyoruz ama bır dahası zor gelıyor:) hazırını alıp yiyoruz ama portakal suyunda olanı bılmıyordum,mutlaka deneyeceğim.